Muskelopbygning – Kost og muskeltræning

Vil du gerne have større muskler og en sixpack? Jeg har lagt mærke til, at mange – specielt ”unge” – tror, at man får en sixpack ved blot at træne et par gange om ugen, og ikke have fokus på kosten. For at få en god muskelopbygning skal der være en klar plan på træningsfronten men også på kosten. Muskelopbygning er noget der tager tid og det er en proces, hvor man skal fokusere på både kost og træning.

Ved PHH Fitness laver vi muskelopbygnings programmer, til personer der ønsker at have en større volumen eller en markeret mave. Ved PHH Fitness vil du få dine træningsprogrammer skræddersyet, så de passer til dine behov og dine mål. Mennesker er forskellige, og derfor skal muskelopbygnings programmerne også være forskellige, da nogen personer skal spise flere kalorier end andre. Mange som drømmer om en markeret mave, tror at man skal lave 100 mave bøjninger om dagen for at få synlige mavemuskler, desværre er det ikke rigtigt. Man kan ikke træne kroppen et bestemt sted, for så at miste fedtet i den muskelregion som du har trænet. Fedtdepoterne på kroppen bliver forbrændt lige lidt, og derfor kan man ikke bare træne maven for at få en markeret mave. En god muskelopbygnings plan og med den rette kost, er det muligt at få større muskler eller en markeret mave.

Kost og træning

Med en kostplan til muskelopbygning, vil du starte på et nyt kapitel som vil anset som en sjov periode. Mange mennesker tror at når man skal igennem bulkningperioden, så kan man spise usundt og stadig have en god mave om sommeren. Det er rigtigt man i bulkningsperioden skal spise mere end man plejer, men det skal være varieret, og man skal ikke spise en masse kulhydrater. Hvis man kan fordele sin kost ud så meget som muligt, så man får proteiner, kulhydrater og den rette mængde fedt spredt ud så er det perfekt. Hvis man vælger at spise meget junk food, vil man få en mere fordeling af fedt, og hvilket vil gøre ens arbejde for en markeret mave eller større muskler svære. Det man også skal huske, er at få spredt sine måltider ud på hele dagen, så i stedet for at spise 3 store måltider, så skal man spise 6 mellem måltider i løbet af en hel dag. Ud fra en samtale, vil jeg prøve og få dannet den bedste kostplan for muskelopbygning til dig, også får vi også tilføjet kost som du synes er lækkert at spise. Når man vælger kostplan til muskelopbygning, så skal det være en proces, hvor du også har noget af sige, for at ændre på nogen vaner kan være svært, men i fællesskab er det nemmere. Derfor hvis du er typen som f.eks. elsker chokolade og ikke kan undvære det, så kan man sagtens få lavet et program, så vi får det tilpasset, så du stadig kan nyde det som du absolut ikke kan undgå i hverdagen. Så ud fra hvad du ønsker, kan jeg lave en kostplan til muskelopbygning som du vil synes er sjov og spændende.

Muskeltræning

”Kan man blive stor hurtig?” spørgsmålet stilles af rigtig mange unge mænd. Sandheden er at hvis man er nybegynder og begynder at styrketræne for muskelopbygning, så vil der gå 4 uger før man kan begynde at se ændringer, og for nogen helt op til 12 uger, det er forskelligt fra person til person. Men det handler også om hvad du ønsker dig, er det en body builder krop, så er træningsprogrammet anderledes i forhold til hvis du ønsker at få lidt større muskler eller få lidt markering. Det vigtige i vores program er at det stadig skal være muligt for dig at være ung, at kunne være sammen med vennerne og slappe af skal der være plads til.

Derfor: hvis du følger vores muskelopbygning træningsprogram, så vil det være muligt for dig at opnå dine mål. Med en kombination af vores kostplan til muskelopbygning, så vil det være muligt for dig at nå dine mål, hvis den selvfølgelig bliver overholdt.

Hvis du er blevet interesseret i et muskelopbygning træningsprogram eller kostplan og du er i Odense, så kan du ringe til mig. Hvis du har lyst til at få arrangeret et møde, kan vi få snakket omkring hvordan din ønske krop er, og hvordan du gerne vil se ud. Min passion er at se mennesker der lykkes med deres mål, og bliver gladere for det de ser når de kigger sig selv i spejlet. Det gør mig glad, og hvis du har spørgsmål til kostplan eller træningsprogram i forhold til muskelopbygning, er du velkommen til at give mig et kald.

KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv