Personlig træner pris i Odense

Går du og drømmer om at komme i bedre form? Eller komme i gang? Ved PHH Fitness har jeg et personligt træningsprogram, som vi får tilpasset til lige det, som du ønsker eller drømmer om. Mange drømmer om at komme i form, men for mange kan det være en svær opgave. For mange kan det være svært at finde ”Hoved og hale” i, hvordan man sammensætter et træningsprogram.

Ved PHH Fitness hjælper vi mange forskellige typer mennesker. Det kan være du drømmer om at tabe et par kilo eller blive body builder.  Så kan vi hjælpe dig med at opnå de mål. Ved personlig træning og vejledning vil vi være med til at hjælpe dig så meget som muligt med at nå dine mål og drømme. For mange danskere kan det være uoverskueligt hvordan man skal skrue et træningsprogram sammen, for hvor skal man starte? Vi ser det som vores opgave ved PHH Fitness at vise mennesker, hvor nemt det er at lave en god træningsplan, som kan følges. Det der gør os ved PHH Fitness unikke er den sparring, som vi har med vores samarbejdspartner. Vi ser ikke dig som en klient men en samarbejdspartner.

Personlig træning

Hos PHH Fitness har vi nogle gode priser når man skal have en personlig træner.

Første pakke vi har koster 2000 kr. månedligt. Med den pakke, får du én ugentlig personlig træning, justering af træningsprogram, én ugentlig opfølgning.

Anden pakke koster 3500 kr. månedligt. Her får du to ugentlige personlige træninger, træning og kostprogram, en ugentlig opfølgning.

Tredje og sidste pakke vi har, koster 6000 kr. månedligt. Her får du tre ugentlige personlige træninger, 2×1 times sportsmassage under forløbet, en ugentlig opfølgning.

Det, der gør vores trænings-kostplaner unikke, er at vi gennemgår dem sammen med dig, så de passer til dine behov og dine mål. Det, der gør os unikke er, at vi vil hjælpe dig med at få lavet øvelserne korrekt. Der er mange, som får et træningsprogram smidt efter sig, men ikke har nogen anelse om forskellige øvelsers korrekte udførelse. Med vores personlig træning vil du få vist øvelserne korrekt og dermed undgå skader. Dermed bliver forløbet også mere rart for dig, da du ved hvordan du skal forholde dig til de øvelser, du skal gennemgå.

Hvis man ønsker personlig træning bare som en opstartsfase, kan du købe vores pakke til 1200 kr. Der vil jeg være med til to træninger, og du får et almindeligt træningsprogram eller styrketræningsprogram inkluderet. Det kan bruges én gang pr. Klient Dette program anbefales, hvis du bare lige skal have en hjælpende hånd til opstartsfasen, men kan klare dig selv efterfølgende.

I forhold til kostplan som også er inkluderet i den personlig træner pris vil jeg også prøve at imødekomme de behov, du har. For det kan være, du har noget allergi, som jeg skal tage behov for eller nogle fødevareprodukter, som man vil undgå. Men den snak vil vi tage ved vores personlige møde.

Træningsplan

Som din kommende personlige træner vil træningsplanen blive lavet ud fra de mål, du har. Det kunne være, at du er en atlet, body builder eller vil klare en fysiske optagelsesprøve. Det er lige meget, hvad du drømmer om. I samarbejde med PHH Fitness vil vi få opnået det mål, som du drømmer om.

Træningen foregår der hvor du ønsker det i Odense-området, så hvis du en dag vil træne udenfor, kan vi gøre det. Som din kommende personlige træner, vil jeg forsøge at imødekomme dine behov så meget som muligt. Det, som jeg synes, er det fantastiske ved min træningsplan, er at jeg tænker meget over den person jeg samarbejder med, og de behov den enkelte person har. Det, der er unikt ved PHH Fitness er, at jeg kan kontaktes 24/7 af mine samarbejdspartnere og dermed kan de under hele forløbet føle sig trygge.

Som din kommende personlige træner, spørger jeg nu: hvornår skal vi starte? For desto før vi får påbegyndt dit træningsforløb, jo før når du dit mål. Håber jeg vil høre fra dig.

KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv