Personlig træning i Odense med et smil

Træning er altid godt. Men det skal også være sjovt. Det bliver det med personlig træning hos PHH Fitness, fordi højt humør og glæde giver det bedste fundament for gode resultater og for langvarig motivation.  

Du kommer til at svede og synes, det er hårdt – men træningen tager altid udgangspunkt i dit nuværende niveau og de udfordringer, du har. Vi tager derfor sammen et skridt ad gangen og går ikke længere, end hvad du synes er sjovt. Jeg kommer naturligvis til at udfordre dig, men det langsigtede mål er at gøre det så sjovt, at det bliver en vane for dig at bevæge dig og udfordre dig selv fysisk. 

Kom i den form, du ønsker 

Når du starter et forløb med personlig træning i Odense hos PHH Fitness, bliver forløbet altid skræddersyet med udgangspunkt i dig og de ønsker, du har for din form og din krop. Ingen mennesker er ens, og det arbejder jeg altid ud fra med mine klienter. For det skaber det bedste og mest holdbare resultat – også efter, du er stoppet med personlig træning hos PHH Fitness. 

Jeg hjælper dig derfor i gang med gode og bedre træningsvaner, hvis du ønsker en god og almindelig form – men jeg hjælper dig også, hvis du ønsker mere end det og måske gerne vil performe endnu bedre, end hvad du gør i forvejen. 

Tag derfor gerne fat i mig uanset hvilke behov for personlig træning i Odense, du har. For jeg kan helt sikkert hjælpe dig. 

Gør træning til en naturlig del af din hverdag 

Det vigtigste mål for mig i træningen med dig, er at gøre træning så sjov og rar en følelse, at det bliver en naturlig del af din hverdag. For når træning føles helt naturlig for dig at gøre, og du ikke længere behøver støtte og motivation af mig til at blive ved, har jeg nået mit mål. 

Derfor er det også vigtigt, at du er indstillet på at ændre din livsstil og at komme i en bedre form, når du starter et forløb hos mig. For det gør det langt nemmere for os begge at indfri et mål om bedre vaner, en sundere hverdag og måske en drømmekrop, hvis det er det, du ønsker at opnå med personlig træning i Odense hos PHH Fitness. 

Er du klar til at træne med mig? 

Så kontakt mig i dag!

KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv