Sportsmassage i Odense til de aktive

Vil du gerne performe bedre? Og i højere grad undgå sportsskader? Så er det sportsmassage, du har brug for. Dette er ikke bare noget, vi siger, da sportsmassage er en meget vigtig faktor, når man som aktiv atlet eller sportsmand skal performe bedst muligt.

Sportsmassage går nemlig ind og skaber et godt flow i muskulaturen og fjerner syre og affaldsophobninger i benene efter løb eller spændte myoser i skuldrene og nakken. Når du har fået sportsmassage, vil du derfor opleve at have en krop, der er meget mere afslappet og løsnet op, og som også restituerer hurtigere – og det er alfa og omega for gode resultater eller for at performe bedre.

Sportsmassage er også for de stillesiddende

Selvom det måske lyder misvisende, er sportsmassage også helt fantastisk for dig, der har lange dage foran computeren eller er blevet træt i kroppen på grund af for mange gentagende bevægelser.

For sportsmassage kan ikke kun fjerne affaldsstoffer og gøre benene friske til løb igen. Det kan også arbejde i dybden og fjerne ubehag flere steder i kroppen, så du går styrket på arbejde med et større fysisk velvære.

Ved hjælp af tryk på triggerpunkter kan vi løsne op for en frossen skulder, skuldersmerter eller arme og fingre, der sover. Det er punkter i musklerne, som kan være ekstra ømme, men som effektivt går ind og løsner op de steder, hvor du oplever ubehag.

Gå glad på arbejde eller til træning med sportsmassage i Odense

At skabe glæde og større velvære hos andre mennesker er kernen i alt, hvad vi gør hos PHH Fitness. Sådan er det også med vores sportsmassage, da målet her er, at du efterfølgende skal blive i stand til at møde glad ind på arbejde igen eller være topklar til at sætte gang i træningen igen.

Det kan være, det kræver mere end én behandling for at løsne op for alle spændinger – men uanset hvad din problemstilling er, arbejder vi godt i dybden hver gang, så du altid går herfra med en lettere følelse i kroppen.

Træner du meget, eller har du generelt svært ved ikke at spænde, når du arbejder, anbefaler vi, at du regelmæssigt booker tid til sportsmassage på vores klinik i Odense. Det holder ubehaget væk og giver dig en hverdag med færre udfordringer.

Må vi hjælpe dig?

Så book en tid i dag!

KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv