Kostplan til muskelopbygning

Drømmer du om at opbygge store muskler, så du kan smide trøjen til sommer og være stolt af den?

Få en skræddersyet kostplan til muskelopbygning

Drømmer du om at opbygge store muskler, så du kan smide trøjen til sommer og være stolt af den? Så kræver det, at du går i gang i dag! Ud over en skræddersyet kostplan og en generel sund kost kræver det, at du træner hårdt og kontinuerligt i fitnesscenteret for at opnå de resultater, som du ønsker. Vi hjælper dig med at nå dine mål, så du kan få den sixpack, som du drømmer om eller de overarme, som du aldrig havde troet, at du kunne få!

Vi hjælper dig med at nå dine mål, så du kan få den sixpack, som du drømmer om

For at opbygge større muskler kræver det, at du belaster musklen så meget, at den nedbrydes, så kroppen skal opbygge den ved at gøre den større. I denne artikel gennemgår jeg ikke træningen for dig – men hvis du er interesseret i at høre mere om et personligt træningsforløb, kan du trykke her.

Det er meget vigtigt, at du sørger for at spise mere, end du forbrænder. Din krop har brug for energi til at kunne tage på og derfor skal du gerne ligge omkring 500 kalorier i overskud hver evig eneste dag. Det er vigtigt, at du ligger i et overskud af kalorier hver dag for at kunne tage på. Vær ikke bange for at tage for meget på i fedt, for det skal du nok forbrænde gennem din træning. Mange diætister mener, at man behøver at spise den 100 % korrekte sammensætning af protein, kulhydrat, fedt og kalorier for at kunne opbygge muskler og få den krop, som man drømmer om. Problemet er bare, at det ofte bremser mange folk i at opnå deres mål – netop fordi de tror, at de kun må spise ris og kylling hver dag.

Hvad skal jeg spise for at tage på?

Så hvad skal du spise for at tage på? Hos PHH Fitness i Odense anbefaler vi, at du spiser lige præcis dét, som du kan lide. Selvfølgelig er det en dårlig idé at tage på McDonald’s hver dag for at sikre, at du opnår dit daglige kalorieindtag, men det vigtigste er bare, at du når det – hver dag. Beregn dit ligevægtsindtag og sørg derefter for, at du får minimum 500 kalorier oven i hver dag.

Der er mange forskellige madvarer, der indeholder mange kalorier, som kan bruges til at tage på – men jeg kommer her med nogle anbefalinger til, hvad du skal spise som del af en sund kost for at opbygge muskler:

I stedet for skummetmælk bør du vælge sødmælk, kakaomælk, milkshake, yoghurt og græsk yoghurt. Spis avocado, rugbrød, nødder, havregryn, peanutbutter, bananer, pasta og ris.

Nogen vil opleve, at i takt med at du indtager proteinrige og kaloriefyldte madprodukter, mister du mere og mere lysten til at spise sukker. Og dette er kun godt! Udskift sukkerfyldte produkter med fruktose der bl.a. findes i frugter så som pærer og æbler. Kan du samtidigt udskifte dem med bananer eller appelsiner, der har et lavere indhold af fruktose, er dette optimalt.

Kroppen skal vænnes til at tage på

Det kan være utroligt hårdt både mentalt og fysisk at gennemgå denne bulkingperiode. Husk dog på, at i takt med at du spiser mere og mere, vil din mavesæk udvide sig, så du også kan spise mere og mere. På den måde vænner du din krop til at skulle indtage større mængder mad. Derfor bør du altså have det i baghovedet, når det synes umuligt at spise så meget dagligt. Husk, at din krop vil vænne sig til det, men at det tager lidt tid. Prøv også at fokusere på dine delmål – som f.eks. at tage 1 kg. på. Husk at vej dig om morgenen, så du kan fejre de små mål.

Når du er i fitnesscenteret, vil du også opleve, at du kan tage flere og flere gentagelser – og her er det vigtigt, at du i stedet smider større og større belastning på. Når kroppen hele tiden bliver presset, vil den tvinge musklerne til at vokse, fordi de bliver nedbrudt – og det er her, at du vil opleve, at dine overarme bliver større.

Kontakt mig i dag, hvis du vil høre nærmere om en skræddersyet kostplan til din træning. Sammen tager vi så en snak om, hvordan vi skal samarbejde og hvilke ønsker du har til en kostplan.
KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv