Kostplan til vægttab

Vil du gerne have en mere markeret mave eller synes du, at du har for store lår? Jeg bliver tit spurgt, hvordan man hurtigt kan tabe sig, men det viser sig at være en dårlig indstilling til et begyndende vægttab. I stedet bør du lægge en klar plan og så gå dedikeret efter at opnå den via en kostplan til vægttab.

Vi giver dig struktur i din kostplan mod et vægttab

Hos PHH Fitness laver vi skræddersyede kostplaner til personer, der ønsker et vægttab i Odense. Det skyldes, at en personlig kostplan hjælper med at strukturere dit indtag af mad, så du er sikker på, at du indtager det rigtige og derved kan opnå et vægttab. Det er meget forskelligt hvilken tilgang eller strategi, som mennesker benytter for at komme i mål med deres vægttab. Nogle mennesker tror, at slankepiller er vejen frem mod et vægttab mens andre helt stopper med at spise for at tabe sig. Og det er korrekt, at man sagtens kan tabe sig ved at holde op med at spise. Du skal dog tænke på, at mad er en energikilde, der giver kroppen det brændstof, det har brug for til at kunne bruge hjernen, bevæge sig og få en flot kulør. Alle disse tre ting er utroligt for de fleste mennesker i dag, hvilket blot understreger vigtigheden af en sund kostplan og et godt træningsprogram. Med dette kan nå dit mål om et vægttab!

Ændr din livsstil og tab dig

I stedet for at anse dette forløb som en midlertidig periode i dit liv, skal du være indstillet på, at dette bliver et vendepunkt i dit liv. Dette vendepunkt skal gerne markere det tidspunkt i dit liv, hvor du for alvor besluttede for at ændre dine vaner for at nå dit vægttab. Ændr dine vaner til at dyrke mere motion og styrketræne samt spise sundere. Og det at spise sundere betyder ikke, at det skal være kedeligt og træls at spise. I stedet kan det åbne øjnene op for nye retter, der giver dig de makrotal, som du har brug for til dels at opbygge muskler men også at nå dit vægttab gennem en kostplan.

Ingen mennesker har lyst til at tage sig så meget, at man ligner en grøntsag. Derfor vil jeg arbejde på, at du opbygger muskler på en måde, så du kan løbe længere, løfte tungere og samtidigt se på din krop, at du bliver sundere og stærkere. Dine mål er ikke nødvendigvis de samme, som andre menneskers. Derfor tager jeg altid en snak med dig om, hvad du ønsker at opnå. Ud fra denne plan sammensætter jeg en skræddersyet kostplan til dig, så vi sammen kan nå målet om et vægttab.

Her snakker vi om, hvad du kan lide at spise og hvad du absolut ikke kan fordrage, vi snakker om hvilket træningscenter i Odense, som du træner i og hvor meget du har sat dig ind i alt dette. Ud fra dit niveau kan jeg herefter sammensætte en plan, der gør det nemt for at dig at indtage den rigtige kombination og mængde af makroer.

Hvordan taber man sig hurtigt? Få en kostplan til vægttab

Spørgsmålet: ”Hvordan taber man sig hurtigt?” stilles af mange mennesker i Danmark. Og den afskyelige sandhed er desværre, at det gør man ikke. Eller det kan man! Men for at kunne tabe sig hurtigt, bliver du nødt til at være indstillet på at tabe dig langsomt. For at tabe sig hurtigt er ikke nødvendigvis en sund måde og ikke nødvendigvis en måde, der vil føre til en sund krop. Men hvis du føler en skræddersyet kostplan – og f.eks. ligger 500 kalorier under dit ligevægtsindtag – vil du kunne tabe dig på en måde, så du får markerede mavemuskler og stærke arme.

Når du følger en madplan til dit vægttab i Odense, vil du opleve, at det kan være utroligt svært at skulle spise mindre end man plejer. Derfor sørger jeg for at skræddersy din kostplan til vægttab således, at de fødevarer som du indtager, er nogle, der giver en mættende fornemmelse, så du ikke skal gå i seng og være ved at dø af sult. Hvis du overvejer at bestille en skræddersyet kostplan til et vægttab og du befinder dig i Odense, synes jeg, at du skal give mig et kald.

Så kan vi sammen snakke om, hvordan vi kan samarbejde på sigt og hvordan du nemmest og mest optimalt kan opnå dine mål. Mit arbejde går ud på at give dig den krop, som du drømmer om – så jeg motiveres udelukkende af, at du opnår resultater. Derfor hjælper jeg hjertens gerne, hvis du har spørgsmål til alt dette med kostplaner.
KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv