Massage i Odense

Massage der helbreder og giver bedre velvære. Læs om behandlingstyperne nedenfor.

Massage i Odense der helbreder og giver bedre velvære

Dybdegående fysiurgisk massage i Odense hos PHH Fitness hjælper mod trætte eller ømme muskler, der kan være forsaget af en overbelastning. Fysiurgisk massage hos PHH Fitness i Odense lindrer dine smerter, løsner og fjerner myoser og spændinger i kroppen, så du kan genoptage den sportsaktivitet, som du elsker. Jeg har mange års erfaring med massage i Odense – og jeg har siden hjulpet mange glade klienter med at blive fri for skader og skavanker.

Massage for smerter i muskler

Læs mere massage i Odense nedenfor

Sportsmassage i Odense

Læs mere om sportsmassage i Odense nedenfor

Fysiurgisk massør i Odense

Hvad er egentlig fysiurgisk massage? Ordet kommer fra det latinske ”fysiurgi” der dækker over bevægelsesfunktionens fysiologi og dens sygdomme. Desuden dækker den bredt over gigtsygdomme, rehabilitering af ortopædkirurgiske og neurologiske sygdomme samt idrætsskader. Det giver måske ikke så meget mening – men hos os betyder det altså bare, at vi foretager en dybdegående massage, der sørger for, at dine muskler løsnes, så du igen kan dyrke den sportsgren, som du elsker. Den fysiurgiske massage behandling er en lægefaglig korrekt måde at foretage massage på. Derfor er denne form for massage i Odense altså optimal til at lindre dine smerter i bevægeapparatets bløddele. Vi beskæftiger os primært med knogler, ledbånd, sener og muskler.

Ved hjælp af mine fingre er jeg i stand til at palpere mig frem til det område på bevægelsesapparatet, der bør masseres, fordi der formentligt er opstået en skade. Gennem et massageforløb hos os får du sparring og vejledning under hele forløbet og jeg fortæller dig, hvilke ændringer der sker i din krop og hvorvidt der sker fremgang.

Vi udbyder følgende masssagetyper i Odense

Sten massage

Du bliver behandlet med 57 grader varme sten, der løsner musklerne, og derved fjerner myoserne. Varmen trænger dybt ind i musklerne og behandler stadig op til 48 timer efter endt behandling.

Yderligere fordele ved stenmassage:
1. Hjælper mod stres og giver mere afslapning i hverdagen.
2. Hjælper mod søvnløshed, får dig til at sove hurtigere og bedre.
3. Reducerer symptomerne på nervesygdomme fx fibromyalgi.
4. Reducerer symptomerne på leddegigt.
5. Reducere kræft symptomer såsom, smerte, stres, angst, kvalme og depression.
6. Styrker ens immunforsvar.

Fysiurgisk massage og sportsmassage

Dyrker du for meget sport, har fysisk eller stille siddende arbejde, er træt i kroppen eller måske har smerte/ømhed særlige steder. Vi går i dybden og fjerner dit ubehag med styrke og teknikker så du får mere psykisk og fysisk velvære. Med vores hænder kan du komme tilbage til din normale hverdag.

Dybdegående og fysiologisk massage i Odense

Kan du mærke, at dine muskler er opspændt – og har du en stram og spændt muskulatur? Så kan det være en god idé at få en dybdegående fysiologisk massage her i Odense, så du igen slipper for spændinger. Gennem massagen frigives spændinger og myoser, der hjælper kroppen med at udskille visse affaldsstoffer. Hos os bliver du samtidig vejledt i, hvordan du kan hjælpe dig til at opretholde en flot og sund positur i hverdagen, så du ikke oplever spændinger. En stram og spændt muskulatur kan nemlig være et resultat af, at man sidder meget ved et skrivebord, laver mange af de samme bevægelser i hverdagen eller at man træner for meget uden at strække ud. Disse smerter og denne anspændthed vil ikke forsvinde medmindre man søger massagebehandling. Under behandlingen spændes op i de frie muskler for at undgå yderligere belastning i ømme områder i kroppen.

FAQs

Hvor mange massage behandlinger anbefaler du?

Det afhænger af hvor slem skaden, skavanken eller ømheden er. Skulle du være uheldigt ude med din skade vil det være bedst at du kom minimum 1 gang om ugen. Uanset skadens eller ømhedens omfang anbefaler man at alle kommer ind og får massage som minimum 1 gang om måneden.

Kører du ud til andre også?

Ja mod betaling på transport.

Hvilken massage behandling er bedst?

Hvis du kan klare lidt ømhed under sportsmassage, så vil jeg helt klart anbefale den. Men har du kronisk ondt eller andet smertefuld ubehag vil jeg anbefale dig stenmassagen.

Må jeg træne eller lave anden aktivitet efter en behandling?

Nej, jeg anbefaler at du holder dig i ro for at få det mest optimale ud af behandlingen.

Har du rabatter på massage i Odense?

Ja jeg har studie rabat på 100 kr ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Efter massage behandling?

Efter behandlingen er afsluttet får du nogle tricks/øvelser af mig så du selv kan fortsætte derhjemme og derved gøre det nemmere for mig at behandle dig efterfølgende. Det kan fx være udstrækning eller en varmepude.

Effektiv sportsmassage og dybdegående massage hos PHH Fitness i Odense

Hos PHH Fitness skal du ikke betale en dyr timeløn for din massage. Til gengæld får du en professionel lokal fysiurgisk massør der formår at løsne op i din krop, så du kan genoptage de aktiviteter, som du elsker. Vi laver en række forskellige former for massage herunder triggerpunktsmassage i Odense, dybdegående massage i Odense og fysiologisk massage i Odense. Du skal vælge mig, fordi jeg har mange års erfaring med massage af sportsatleter og folk, som dyrker rigtigt meget sport. Hvis du har en travl hverdag fyldt med sportslige aktiviteter, kan det derfor være afstressende og samtidigt helbredende for din krop at få fysiurgisk massage eller andre former for massagebehandlinger i Odense.

Ønsker du en billig massagebehandling i Odense kan du vælge vores vibrationsmassage, der er den billigste behandling. I denne massage indgår en massagepistol, der løsner op i de stramme muskler og derved fjerner myoserne. Denne behandling er derfor primært egnet til mindre problemer i kroppen som f.eks. let ømhed.

Hvorfor vælge massage i Odense hos PHH Fitness?

Jeg tilbyder nogle af de bedste priser for massage i Odense. Vi har flere års erfaring med massage mennesker i alle aldre, så hos PHH Fitness finder du altid en professionel massør, der er klar til at massere dig i Odense.

KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv