Muskelopbygning i Odense

De fleste mænd drømmer i dag om en flot overkrop med sixpack og store overarme. Brystkassen skal være stor og muskuløs og biceps skal kunne ses, når man bærer t-shirts. Kvinderne er enige i, at dette er attraktivt blandt mænd. Det ærgerlige men sande faktum er bare, at det kræver utroligt hårdt arbejde at få en muskuløs og trænet overkrop.

Hvad skal man spise for at tage på?

For at tage på i muskelmasse kræver det, at du tager på. Kroppen har brug for mere energi end den forbrænder for at have energi nok til at kunne danne muskler. Ved at udregne dit ligevægtsindtag kan du finde ud af, hvor meget du forbrænder pr. dag. Dette afhænger af din højde, din vægt og dit aktivitetsniveau på en dag.

Tommelfingerregler Tommelfingerregler til en enkel kostplan

En tommelfingerregel er, at du skal ligge 500 kalorier over dit ligevægtsindtag, når du gerne vil tage på og derved opbygge muskler. Er dit ligevægtsindtag på 2.500 kalorier, skal du derfor indtage omkring 3.000 kalorier på en dag for at stige i vægt.

For at tage på i vægt er det vigtigt, at du ikke prøver at snyde ved at tage på fastfood-restauranter så som McDonald’s. Du har behov for den rigtige sammensætning mellem protein, kulhydrater og fedt. Nogle eksempler på fødevarer der er optimale, hvis man vil tage på i vægt og samtidigt opbygge muskler er:

Avocado, æg, peanutbutter, bananer, fisk, yoghurt, kylling, bønner, nødder og havregryn.

Det er vigtigt, at du ligger i overskud af kalorier hver dag. Du tager ikke på, hvis du ikke er konsistent med din diæt. Jeg har hjulpet mange mænd, der ville have større muskler og en flot, muskuløs mave. Dette kan nemmere opnås med en skræddersyet kostplan hvorpå du finder lige præcis det, du skal spise på præcise tidspunkter.

Hvordan får man six pack?

Mange mænd er desuden rigtigt interesserede i at få en markeret og muskuløs mave, der ligner et vaskebræt. Mavemusklerne skal være store og symmetriske, der tiltrækker kvinderne. Men hvordan får man egentlig six pack?

At have six pack betyder, at man kan fornemme mavemuskler, der udgør seks ’kasser’ på maven. Det er egentligt meget simpelt at få six pack; det kræver korrekt kost og masser af træning. Som mand kan du sagtens have tydelige mavemuskler med en fedtprocent på 13 %. Fedtprocenten er dog forskellig fra person til person, hvorfor nogle mænd får tydelige mavemuskler ved en fedtprocent på 13 % mens andre skal helt ned på 10-11 % for at kunne se sine mavemuskler. Dette afhænger naturligvis også af størrelsen på dine mavemuskler; desto større muskler jo tydeligere kan de ses.

Man både spiser og træner sig til en six pack six pack

For at få six pack anbefaler jeg, at du starter dit træningsforløb med at opbygge muskler. Dette skal du gøre ved at ligge i kalorieoverskud med ca. 500 kalorier for at kunne tage på. Under dette træningsforløb skal du træne mave og langsomt øge belastningen med vægt på dine mavemuskler. På den måde vil du tvinge mavemusklerne til at vokse.

Efter dette træningsforløb skal du herefter smide det overliggende fedt, som du har samlet gennem forrige periode. Dette sker ved at spise fedtfattig mad, der indeholder protein – som f.eks. kylling. Ved at sænke din fedtprocent vil du med tiden kunne se de mavemuskler, som du opbyggede under første træningsperiode.

Kostplan til muskelopbygning

Som du formentligt kan fornemme, er kostplanen meget essentiel i forbindelse med muskelopbygning. Det kræver nemlig, at du får de rigtige aminosyrer og samtidigt den rette kombination af kulhydrater, protein og fedt for at kunne opbygge muskler på en hensigtsmæssig måde.

Hos PHH Fitness hjælper jeg dig til at nå i mål med at få drømmekroppen! Hvis du køber min pakkeløsning, justerer jeg samtidigt din kostplan ugentlig. Dette sikrer, at din kostplan forbliver spændende og at den er realistisk for dig at følge. Jeg tilbyder kostplan til muskelopbygning i Odense kombineret med personlig træning i Odense. Ring eller skriv til mig, hvis du har spørgsmål til den måde, som jeg arbejder på. Min motivation er at hjælpe dig med at opnå dine mål i træningscenteret. Læs også mere om kost- og træningsplaner her

Hvorfor vælge PHH Fitness?

Hos PHH Fitness anser vi ikke klienter som kunder men i stedet som samarbejdspartnere. Det betyder, at jeg også forventer af dig, at du vil træne hårdt, hvis du vil opnå gode resultater. Jeg hjælper dig til hurtigt at nå dine mål – men uden at være dedikeret til din træning og kost, vil du formentligt ikke nå de ønskede resultater. Jeg har mange års erfaring som personlig træner og jeg ved derfor, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Vi tilbyder 24/7 kontakt, hvilket betyder, at du altid kan kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Det kan også være, hvis du er ved at miste motivationen for at træne.

Mange tænker måske: ”Hvad er personlig træning?”. Hos PHH Fitness er det et løbende samarbejde mellem dig, der ønsker at opnå resultater gennem træning og mig, der selv har opnået resultater gennem hård og konsistent træning kombineret med en sund kost. For mig handler det om at gøre klienter glade som resultat af, at de har fået den krop, som de ønsker sig. Derfor følger jeg altid op og tager løbende dialog med mine klienter for at sikre, at de er topmotiverede til at fortsætte træningen. Jeg har selv måtte arbejde hårdt for at nå dertil, hvor jeg er i dag. Efter at have uddannet mig inden for kroppen, ved jeg, hvordan man kan presse sin krop til at yde meget mere, end man tror, at den kan.

KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv