Personlig træning efter din smag og din målsætning

Få en personlig træner i Odense. Personlig træning foregår pt. i centrene:
Finform, Odense C, Tommerup og Bellinge

Personlig træner i Odense

Har du svært ved at opnå de resultater, som du ønsker i dit fitnesscenter? Som personlig træner tilbyder jeg personlig træning på Fyn og mere specifikt i Odense. Den private personlige træning foregår i Finform i Odense C, Tommerup og Bellinge. Jeg har hjulpet mange klienter med at opnå de resultater, som de ønsker. Dette har været vægttab hos både mænd og kvinder, muskelopbygning til mænd og kvinder samt til at hjælpe med at opnå bedre og vildere resultater i fitness.

Hvad koster en personlig træner?

Hos PHH Fitness ønsker vi at hjælpe alle, der har brug for hjælp til at nå deres mål i fitness. Det kan f.eks. være, hvis du har svært ved at tabe dig eller hvis du har svært ved at tage på, så du kan opbygge muskelmasse. Derfor tilbyder vi billige priser, så de fleste kan betale for personlig træning i Odense.

Når du vælger at påbegynde dit personlige træningsforløb med mig i Odense, skal du tage stilling til, hvilken pakke du ønsker at vælge. Dette afhænger meget af dine behov, hvorfor det kan være en svær beslutning. Herunder beskrives de forskellige pakkeløsninger, som du kan vælge. Du er meget velkommen til at kontakte mig på 20 92 02 51, hvis du er i tvivl om, hvilken pakke du skal vælge.

Startpakke: Personlig træning og kostvejleder i Odense

Start pakken

Denne pakke kan kun benyttes én gang pr. klient.

Kr1200
 • To gange privat træning i et udvalgt fitnesscenter i enten Finform i Odense C, Tommerup og Bellinge.
 • Almindeligt træningsprogram eller styrketræningsprogram
 • Medlemstilbud
 • 50 kr. i rabat pr. gang på vores sportsmassage under forløbet
 • Bodyanalyse
Pakke 1

Betales månedligt

Kr2000
 • 1 ugentlig personlig træning
 • Trænings- og kostprogram (herunder eventuelt styrketræningsprogram)
 • 1 ugentlig opfølgning
 • Gratis justering til dit træningsprogram
 • 24/7 kontakt med støtte og vejledning
 • Medlemstilbud
 • Bodyanalyse
 • 50 kr. i rabat pr. gang på vores sportsmassage under forløbet
Pakke 2

Betales månedligt

Kr3500
 • To ugentlige personlige træninger
 • Træning- og kostprogram
 • En ugentlig opfølgning
 • Gratis justering til dit træningsprogram
 • 24/7 kontakt med støtte og vejledning
 • Medlemstilbud
 • Bodyanalyse
 • 50 kr. i rabat pr. gang på vores sportsmassage under forløbet
All in pakken

Betales månedligt

Kr6000
 • Tre ugentlige personlig træning
 • Træning- og kostprogram
 • En ugentlig opfølgning
 • Gratis justering til dit træningsprogram
 • 24/7 kontakt med støtte og vejledning
 • Medlemstilbud
 • 2 x 1 times sportsmassage under hele forløbet
 • Bodyanalyse

Med et klippekort kan du vælge
dag og tid som det passer dig!

1 x 500 kr

5 x 2000 kr

10 x 4500 kr

15 x6500 kr

Er dit mål muskelopbygning?

I så fald vil du finde bedre hjælp ved at klikke nedenfor

Er dit mål vægttab?

I så fald vil du finde bedre hjælp ved at klikke nedenfor

Atleter, sportstræning og optagelsesprøver

Udover at hjælpe med at opnå resultater i form af opbygning af muskler eller vægttab hjælper jeg også atleter og elitesportsudøvere med at kunne præstere bedre i deres respektive sportsdisciplin. Dette sker gennem et skræddersyet træningsprogram, der hjælper til forbedret præstation. Dette medvirker bl.a. til minimering af risiko for skader. Jeg har desuden hjulpet unge mennesker med at bestå optagelsesprøven til politiskolen. Her har jeg sammensat forberedende træningsprogrammer og kostplaner der sikrer, at disse personer består den fysiske optagelsesprøve i Politiet.

FAQs

Hvor lang tid går der før jeg ser resultater?

Det afhænger af dit mål og din disciplin. Fx hvis du er nybegynder og starter seriøst og rigtigt op vil du om 14 dage mærke ændringer i din nervesystem/performance, men se synlige resultater først om 1½ måned.

Er du bare på en platform som andre?

Nej, for så er det ikke personligt. Du får programmerne i dokumenter med høj kvalitet selvfølgelig og derefter coacher jeg dig med den rigtige vejledning og værktøjer du behøver.

Hvilken personlig træner er du?

Jeg er den du vil have mig til at være. Alt bliver efter din smag. Med mine høje uddannelser, specialer og erfaringer, kan jeg træne dig lige fra funktioneltræning til bodybuilding.

Hvor træner man henne?

Der hvor du har lyst, det kan være hjemme, naturen eller i fitness.

Hvad anbefaler du af varighed på forløbene?

Som minimum vil jeg altid anbefale 3 måneder hvis man har et længere varende mål. Men hvis man kun ønsker inspiration eller bare et lille spark er en måned typisk godt nok.

Hvorfor har du ikke før og efter billeder af dine klienter?

Mine klienter ønsker ikke at blive ”udstillet” og det respekterer jeg fuldt ud! Jeg fraråder dem det også, da internettet aldrig glemmer!

Hvad er målet med din træning?

Når jeg hjælper klienter med at opnå deres mål med personlig træning, tager vi altid en snak om sammen, hvad dine mål er. Med udgangspunkt i dit mål sammensætter vi et program, der hjælper dig med at opnå netop dette mål. Flere af mine tidligere klienter oplever, at når de sætter sig et klart mål med deres træning, opnår de større livsglæde men også en stor tilfredsstillelse ved at opnå deres delmål. Det kan f.eks. virke styrkende og motiverende, når du kan tage flere og flere gentagelser og derved kan smide mere på vægt på i dine øvelser. Hos os er personlig træning ikke bare en overspringshandling til at nå dine mål hurtigere og nemmere – det skal også være en vedvarende ændring i din livsstil, der fører til livslange resultater. Det skal også være medvirkende til, at du selv bliver i stand til at varetage din træning på sigt uden hjælp.

Er du allerede i gang med at træne? Måske har du ramt et plateau og derfor har svært ved at opnå nye resultater. Dette er desværre meget almindeligt for personer, der træner i fitness. Jeg hjælper dig til at genvinde motivationen ved f.eks. at fokusere på nye øvelser eller at sammensætte en kostplan. En kostplan skal skræddersyes i samarbejde med klienten og mig, så vi sikrer, at diæten er realistisk for dig at gennemføre. Derfor spørger jeg dig også ind til, hvad du kan lide at spise og hvad du absolut ikke gider at spise. Det skal nemlig være sjovt at følge en kostplan. På den måde er det nemmere for dig kontinuerligt at indtage den ideelle type mad og i den rette mængde.

Har du aldrig trænet før? Hvis du aldrig rigtigt er startet med at løbe- eller styrketræne, kan det være en god idé at lægge en plan, inden du går i gang med træningen. På den måde sikrer du dig, at du kommer rigtigt fra start. Træning er egentlig meget simpelt: det handler om at være konsistent med dine træninger og samtidigt at spise det rigtige. Jeg kan ikke træne for dig, men jeg kan tage med dig i centeret og give løbende sparring. Efter få ugers træninger oplever mange, at træningen bliver en del af hverdagens rutiner og derved bliver en slags afhængighed. Andre oplever samtidigt, at det er utroligt hårdt at træne, fordi det netop kræver dedikation.

Er en kostplan nødvendig?

For at tabe dig eller tage på i form af muskler, skal du have styr på din makrotal. Du skal vide, hvor meget du indtager i kalorier og hvordan de fordeler sig på protein, kulhydrater og fedt. Derfor kan det være en rigtig god idé at lave en skræddersyet kostplan, der tilgodeser dine behov så som hvor ofte du kan spise, hvad du kan lide og hvor hurtigt det skal kunne laves. Hvis du allerede kender til dit ligevægtsindtag, kan du selv forsøge at sammensætte en kostplan – så tager jeg gerne et kig på den. Mange klienter foretrækker dog, at jeg laver en personlig kostplan, da jeg ved, hvordan man sammensætter en kostplan med lækre og gode råvarer, der ikke er for dyre. Faktisk er det muligt at have en kostplan, selvom man studerer. Det kræver bare, at man har en klar liste over hvilke madvarer, der skal købes. Jeg giver dig en komplet liste over madvarer, som du skal købe og hvad de kan bruges til.

Hvorfor vælge PHH Fitness?

Hos PHH Fitness anser vi ikke klienter som kunder men i stedet som samarbejdspartnere. Det betyder, at jeg også forventer af dig, at du vil træne hårdt, hvis du vil opnå gode resultater. Jeg hjælper dig til hurtigt at nå dine mål – men uden at være dedikeret til din træning og kost, vil du formentligt ikke nå de ønskede resultater. Jeg har mange års erfaring som personlig træner og jeg ved derfor, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Vi tilbyder 24/7 kontakt, hvilket betyder, at du altid kan kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Det kan også være, hvis du er ved at miste motivationen for at træne.

Mange tænker måske: ”Hvad er personlig træning?”. Hos PHH Fitness er det et løbende samarbejde mellem dig, der ønsker at opnå resultater gennem træning og mig, der selv har opnået resultater gennem hård og konsistent træning kombineret med en sund kost. For mig handler det om at gøre klienter glade som resultat af, at de har fået den krop, som de ønsker sig. Derfor følger jeg altid op og tager løbende dialog med mine klienter for at sikre, at de er topmotiverede til at fortsætte træningen. Jeg har selv måtte arbejde hårdt for at nå dertil, hvor jeg er i dag. Efter at have uddannet mig inden for kroppen, ved jeg, hvordan man kan presse sin krop til at yde meget mere, end man tror, at den kan.

KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv