PERSONLIG TRÆNING EFTER

DIN SMAG OG DIN MÅLSÆTNING

KOM I FORM NU!

Hvem er jeg?

Jeg hedder Phillip er 28 år og kommer fra Odense. Jeg er uddannet holdinstruktør, kostvejleder, personlig træner Fysiurgisk-Sports behandler, hvor jeg også underviser i faget.

Jeg har specialerne:

 • Personlig træner: 
 • Optimal præsentation, positiv psykologi og genoptræning
 • Kostvejleder: vægttab, sport og ernæring og vægtøgning
 • Sportsbehandler: Idræts skader, Triggerpunkt,        
 • Dybdegående massage og Hotstone
 • Muskelterapeut: Cupping, gua sha og muskelærzoneterapi
 • Skadeterapeut: Sportstape og skader
 • Dertil 600 timers af hver anatomi, fysiologi og sygdomslære 
61
5* ANMELDELSER
8
ÅRS ERFARING
1300
GLADE KLIENTER
1
EKSPERT

ATLETER, SPORTSTRÆNING OG OPTAGELSESPRØVER.

Udover at hjælpe med at opnå resultater i form af opbygning af muskler eller vægttab hjælper jeg også atleter og elitesportsudøvere med at kunne præstere bedre i deres respektive sportsdisciplin. Dette sker gennem et skræddersyet træningsprogram, der hjælper til forbedret præstation. Dette medvirker bl.a. til minimering af risiko for skader. Jeg har desuden hjulpet unge mennesker med at bestå optagelsesprøven til politiskolen. Her har jeg sammensat forberedende træningsprogrammer og kostplaner der sikrer, at disse personer består den fysiske optagelsesprøve i Politiet.

MIN HISTORIE BAG PHHFITNESS

Det hele startede da jeg var 13 år og fik mine første sæt håndvægte fordi jeg gerne ville have større arme. Styrketræning udviklede sig til at være en hobby og gav mig skridtet frem til at jeg gerne ville være politibetjent, hvilket er noget der kræver, blod, sved og tårer til deres optagelsesprøver.

Jeg kom ind, men blev desværre senere ramt af en kronisk sygdom Morbus Crohn, hvilket gjorde at jeg pludselig måtte omlægge mit liv helt.

Jeg besluttede at jeg ville bruge min tid på at hjælpe andre, derfor begyndte jeg at uddanne mig inden for kroppen, fødevarer, velvære og uddanner/opdatere mig stadig på den nyeste viden.

I dag er mit arbejde min hobby og blevet min hverdag. Jeg ved hvordan det er at kæmpe for sine mål og drømme, ombygge sit liv pga. sygdom eller anden modgang, og ikke mindst hvor hårdt det kan være.

Derfor er jeg den bedste kilde inden for inspiration og viden der gør at vi får et fantastisk samarbejde og ikke mindst at vi når dit mål sammen!

Coach

PHH Coach

Phillip

Har du måske nogle kunder der har skrevrt noget om dig?

Et harum debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta.

Fitness instructor
Matie Simms Junior

Omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae.

Yoga instructor
Mellisa Martinez

Omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae.

Nutritionist
Alexis Morton

Et harum debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta.

Gym coach
Elijah Shelton
 • a
 • a
 • a
 • a

kontakt mig

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte mig, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Sivmosevænget 2L
5260 Odense S
phhfitness@gmail.com
Tlf: 20 92 02 51

  Close

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
  dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
  Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

  Working hours

  Monday – Friday:
  07:00 – 21:00

  Saturday:
  07:00 – 16:00

  Sunday Closed

  Our socials
  About