Personlig træning efter din smag og din målsætning

Få en personlig træner i Odense. Personlig træning foregår pt. i centrene:
Finform, Odense C, Tommerup og Bellinge

Skræddersyet kostplan til dig

Alt for mange fitnessudøvere har for lidt fokus på kosten, og det kan ses på udbyttet af træningen, da en sund kost altid er det vigtigste for at opnå sine mål. Et vaskebræt laves i køkkenet – ikke i fitnesscentret. Så ønsker du at tage din træning til et nyt niveau, og derigennem få et større udbytte af din træning, så er en skræddersyet kostplan vejen at gå. Jeg laver en skræddersyet kostplan, så den passer til dine behov.

Det vil sige, at jeg tager personligt hensyn til om der er specifikke madvarer du ikke ønsker skal indgå. Det kan også være allergier der skal tages hensyn til, fx laktose eller gluten intolerance. Derudover skal en kostplan efter min overbevisning være sjov at følge, og ikke mindst nem, og sidst men ikke mindst skal den selvfølgelig også passe til dine økonomiske behov.

Jeg tror personligt på at disse ting er en grundsten i enhver kostplan, og de er alle lige vigtige for at du skal lykkes med din skræddersyet kostplan, så det ikke ender i overspringshandlinger, og at det derigennem til sidst går ud over din træning. Kost og træning går hånd i hånd – længere er den ikke.

Kostplan til et varigt vægttab

Når du indgår i et vægttabsforløb hos mig med en skræddersyet kostplan, er det vigtigste ikke kun, at du skal tabe det overflødige fedt og nå din drømmevægt. Det er også vigtigt, at jeg hjælper dig med en kostplan, der kan give dig et stabilt og varigt vægttab, så du forbliver sund og stærk efter, forløbet er afsluttet.

Jeg ønsker derfor ikke, at du skal slå hovedet helt fra og bare agere som en robot – for så går der ikke længe, før du kaster din kostplan i skraldespanden og falder tilbage i de gamle vaner. I stedet ønsker jeg, at du bliver en del af processen, og at du får en forståelse for, hvilke værktøjer du skal bruge for at lykkes med at følge kostplanen, tabe dig og ikke mindst bevare den nye livsstil.

Jeg har naturligvis forståelse for, hvis du gerne vil tabe dig hurtigt eller nå en bestemt vægt til en bestemt dato. Men også her får du en skræddersyet kostplan med inspiration til sunde retter, som du kan fortsætte med at hive frem, når vores forløb er afsluttet, så vægttabet forbliver varigt.

Læs mere om kostplan til vægttab.

Et bredt udvalg af kostplaner der passer enhver

Træningsplan
Kr500
En skræddersyet træningsplan, der bliver lavet efter dit behov, din hverdag og din træning.

 • Personlig og skræddersyet træningsplan
 • 24/7 kontakt med støtte og vejledning
 • Løbende dialog for optimale resultater

Justering af program: kun 300 kr.

Skræddersyet kostplan
Kr500
En skræddersyet kostplan der bliver lavet efter dine madønsker, behov, hverdag og træning.

 • Der medfølger 24/7 kontakt, med støtte og vejledning.
 • 1 gang om ugen opfølgning på vægt og kropsmål.
 • Forslag til lækre og sunde madvarer
 • Udregning af ligevægtsindtag, BMI og andre parametre

Justering af kostplan: kun 300 kr.

Træningsplan + kostplan
Kr800
Køb begge programmer og spar 200 kr. Er det for lidt? Så vil jeg anbefale et online forløb

Hvorfor fungerer en skræddersyet kostplan?

Der findes mange forskellige måder at smide de overflødige kilo, og modsat også at tage nogle kilo på. Det kan nemt deles op i 2 grupper – de sunder måder, og de knap så sunde måder. Det er f.eks. ikke svært at tabe vægt, hvis man bare holder med at spise. Det betegnes ikke som et sundt vægttab, da det også tager en masse energi fra din krop. Det går derved ud over din vanlige styrketræning, og er derfor slet ikke hensigtsmæssigt. Kosten skulle gerne bakke træning op i alle henseender. En anden ulempe ved denne metode, er at sandsynligheden for at kiloene let tages på igen, er stor. Det er derudover også nemmere at falde tilbage i de usunde gamle vaner. Så i stedet for at prøve den ene ”kur” efter den anden, er en livsstilsændring vejen at gå, og sådan én skal understøttes med en god skræddersyet kostplan. Det giver de klart bedste forudsætninger for et succesfuldt vægttab eller vægtøgning i form at muskler.

Grundstenen er et kalorieregnskab. Det betyder at du holder regnskab med hvad du spiser, og derefter gør det op i kalorier. Skal du f.eks. tabe dig, handler det om at indtage mindre end du forbrænder, men som førnævnt på en hensigtsmæssig måde. Der er f.eks. flere kalorier i en 100 gram Toms guldbar, end i 100 gram vindruer. Har du måske en sød tand, er det en god idé at skifte alle de sukkerholdige produkter ud med sunde alternativer, som f.eks. frugt.

Det at holde regnskab med alle dine madvarer kan ved første øjekast lyde besværligt, og som noget du aldrig lykkedes i, men der kommer jeg ind i billedet. Gennem din skræddersyet kostplan laver jeg alle de vigtige udregninger, så du får den præcise mængde kulhydrater, fedt og proteiner, som du behøver. Så skal du blot bruge en køkkenvægt for at komme i mål med madplanen. Dette kombineret med god styrketræning giver dig de bedste forudsætninger for at nå dine mål.

Søger du en skræddersyet kostplan til muskelopbygning?

Klik nedenfor for at læse mere

Søger du en skræddersyet kostplan til vægttab?

Klik nedenfor for at læse mere

Skræddersyet kostplan for vegetarer

”Du kan aldrig få proteiner nok hvis du ikke spiser kød” er en påstand mange vegetarer bliver mødt med. Heldigvis er det fuldstændigt forkert. Derfor laver jeg også skræddersyede kostplaner til vegetarer. Din skræddersyet kostplan bliver tilrettelagt på sådan en måde, at alle de generelle anbefalinger om fysiologiske behov selvfølgelig bliver overholdt. Det betyder, at madplanen vil indeholde alle mineraler og vitaminer som er nødvendige for at du får en sund kost. Det gør sig også gældende for fordelingen af proteiner, kulhydrater og fedt, som alle tre også er essentielle for at opnå de bedste resultater i fitnesscentret.

FAQs

Skal man ikke bare være i underskud ved et vægttab?

Jo groft sagt. Man kan sagtens tabe sig ved at spise Mac d eller pizza. MEN det er ikke sundt for kroppen hvis du ikke kender den rigtige sammensætning af makrotallene. Du vil fx mærke et ekstremt fald i energiniveauet både fysisk og psykisk.

Hvor hurtigt kan jeg fx tabe 10 kg?

Det afhænger af din hverdag, mål, disciplin og aktivitet.
Hvis du tager den klassiske tommelfingerregel at man skal være 500 kalorier i underskud om ugen.  Så vil du tabe dig 300-400 gram om ugen. Omregnet i måneder 8-12 måneder før du er nået de 10 kg. Det kan sagtens gøres hurtigere og stadig væk være sundt for kroppen.

Skal jeg spise rigtigt for at få større muskler?

Nej, du kan godt få større muskler ved at spise Mac d. Men hvis du vil have den optimale muskelopbygning, kræver det den rigtige sammensætning af protein, kulhydrat osv.

Hvordan er din skræddersyet kostplan bygget op?

Der er 2 muligheder enten er der opskrifter ellers er der sammensætning af muligheder.
Opskrifter: Fx 5 måltider og i hvert måltid er der 4-5 opskrifter. Denne mulighed er til dig der ønsker disciplin og strukturering.

Muligheder: fx 5 måltider. I hvert måltid er der 3 koloner, protein, kulhydrat og frugt og grønt. Så tager man en for hver kolonne og sammensætter derefter sit måltid.
Fx Morgenmad: Protein: Skyr, kulhydrat: Honning og Frugt og grønt: 2 håndfulde bær.
Denne anbefaler jeg mest, da det giver dig værktøjer og bedre mulighed for at holde vægten efter endt mål.

Kan jeg omdanne fedt til muskler?

Nej, det er en myte. Det er 2 vidt forskellige processer i kroppen.

Vil jeg kunne forvente andet end muskler og vægttab ved brug af jeres kostplan ?

Ja helt bestemt! Du vil mærke mere energi, mere overskud og blandt andet bedre helbred.

En skræddersyet kostplan skal være sund! være sund!

Hvad er en sund skræddersyet kostplan? Den skal selvfølgelig bestå af sund kost, det siger sig selv, men hvad betyder det egentligt? For mig er en sund kostplan mere end bare det, du putter i munden. En sund skræddersyet kostplan er en madplan, som du kan overholde, og en plan som arbejder målrettet mod de mål du har sat, og det du personligt ønsker. Mange søger efter en magisk genvej mod en sundere kost, men alle har desværre måtte sande, at sådan en vej desværre ikke findes

– og der kommer en skræddersyet kostplan ind i billedet. Du skal have en personlig plan der er lavet specifikt til dig, og som passer til dig. Det giver dig de mest optimale forudsætninger for at komme i mål.

Nu til kosten – for det er meget forskelligt hvad der er i fokus hos den enkelte. For nogle er en sund skræddersyet kostplan, at man begrænser indtaget af sukker, chokolade, slik og andre sukkerholdige produkter.

For andre er et øget indtag af grøntsager, fedt og fibre det, der skal i fokus.

Jeg sørger for, at du får en sund kost, en nem hverdag, og ikke mindst at du når i mål med dine ønsker, gennem en skræddersyet kostplan, som passer 100 procent til dig. Vi tager selvfølgelig en snak om dine ønsker og behov fra starten af, som er din garanti for at du får en personlig skræddersyet kostplan.

Prøv mit online kostforløb

Vil du gerne i gang med en skræddersyet kostplan og et vægttab? Men har du det bedre med at gøre det online i stedet for at følge op i mine lokaler i Odense? Så tilbyder jeg også et online forløb, hvor du udover en skræddersyet kostplan også får støtte og vejledning, gode opskriftsplaner, ugentlig opfølgning, udregning af BMI og meget mere.

Det er oplagt for dig, der måske ikke har tiden til at komme til Odense hver uge. Garantien for vægttab er den samme og kostplanen bliver lige så personlig som ved et fysisk forløb.

Lyder mine kostforløb som noget for dig, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe for at høre nærmere. Så finder vi sammen ud af, hvilket forløb og hvilken løsning, der er den bedste og mest effektive for dig.

Skræddersyet kostplan og kostvejledning i Odense med fokus på dig

Det er vigtigt for mig, at du føler dig set, hørt og forstået, når du indgår i et forløb med en skræddersyet kostplan hos mig. For når du er tryg ved situationen og kan mærke, at jeg er der til at støtte dig og hjælpe dig undervejs, er der en langt større chance for, at du opnår succes med dit vægttab – jeg gør derfor mit til, at vi når dit mål sammen.

Når vi har taget en dyberegående snak i mine lokaler i Odense eller online, sammensætter jeg en skræddersyet kostplan til dig, som du kan gå i gang med at følge med det samme. 1 gang om ugen følger vi op på vægt og kropsmål og vender de eventuelle udfordringer eller succesoplevelser, du har.

Bliver du på et tidspunkt lidt udfordret på motivationen, fordi du mangler ny inspiration, kan du altid få justeret din kostplan. Forløbet er med fuldt fokus på dig, og derfor tilrettelægger og justerer vi efter dine behov, så du er glad og tilpas.

KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv