Smerter i muskler i hele kroppen

Det kan være en god idé at få sportsmassage, hvis du har smerter i muskler i kroppen. Det fungerer som en slags stimulerende massage, der skaber ro i kroppen og som derfor bidrager til at fjerne myoser, som kan være generende. Denne type sportsmassage kan gives få dage før konkurrencen af sportsmassører her i Odense.

Smerter i muskler i kroppen

Det er ganske naturligt at være øm i sine muskler efter intense træninger, hvor kroppen har ydet sit maksimale. Ømhed opstår fordi at under træning syrer musklerne og der dannes mælkesyre. Dette er en ophobning af affaldsstoffer i muskelstrukturen, der medfører ømhed og stivhed dagene efter træningen. Det er altså en proces, der sikrer, at dine muskler restituerer og bygger sig selv op igen efterfølgende. Har du voldsomme smerter i muskler i kroppen, kan det derimod være et tegn på, at du har overtrænet – det vil sige, at du har belastet dine muskler så hårdt, at du oplever deciderede smerter.

Hvis du har smerter i dine muskler i kroppen efter træning, er det en god idé at forsøge at lokalisere området, hvor dine smerter findes. Mærk på dine ben, arme og core region for at finde det sted, hvor skaden er opstået. Er smerten i dine knogler, bør du gå til lægen og eventuelt få foretaget en scanning, der vil vise, om der er opstået brud. I langt de fleste tilfælde er smerterne i musklerne og dette kan vi hjælpe med hos PHH Fitness.

Sportsmassør i Odense mod smerter i muskler i kroppen

Vores sportsmassage har en lindrende effekt på dine smerter i dine muskler. Gennem en række dybdegående massagebehandlinger vil du opleve, at dine muskler stille og roligt løsner sig og ikke virker så fastspændte og stive som før. Som sportsmassør i Odense har jeg oplevet mange forskellige former for smerter i muskler i kroppen grundet overbelastninger. Ved at massere specifikke punkter i din muskulatur er jeg i stand til at løsne op for kroppen, så du ikke længere oplever ømme led eller ondt i muskler

Ømme muskler eftertræning

Den helt naturlige forklaring på, hvorfor du har ømme muskler efter træning eller smerter i muskler i kroppen er, at du har trænet mere eller hårdere end du plejer. Ømhed i musklerne kaldes for DOMS, hvilket står for Delayed Onset Muscle Soreness. Ømhed opstår som regel én til flere dage efter træningen og kan føles smertefuld i flere dage. Årsagerne til ømheden kan være mange, men de typiske er, at du har trænet i længere tid, end du plejer, du har trænet med højere og større belastning, end du er vant til og at du har brugt din krop på en anden måde, end du er vant til. Du kan undgå ømme muskler ved at ændre belastningen i din træning gradvist frem for at gå fra 0 til 100 fra den ene dag til den anden. Det typiske eksempel er, at man efter nytårsaften sætter sig for, at nu skal man i gang med at styrketræning og blive rigtigt fit – og derefter træner du for hårdt og dine muskler kan ikke følge med.

Sportsmassør hos PHH Fitness

Har du smerter i muskler i kroppen eller og har du meget ømme muskler efter træning? Så vil jeg meget gerne snakke med dig om, hvordan du kan slippe af med dine smerter og genvinde kontrollen over din krop, så du kan genoptage din træning. Hos PHH Fitness tilbyder vi sportsmassage i Odense af professionelle sportsmassører, der arbejder hårdt for, at du slipper af med dine smerter. Vi tilbyder attraktive priser, så alle har råd til sportsmassage i Odense. Tager du kontakt i dag, kan vi sammen tage en snak om, hvordan vi kan arbejde sammen om at nå dine mål. Vi tilbyder desuden også skræddersyede kostplaner og personlig træning, der er forebyggende mod skader og smerter i muskler i kroppen.

Hvorfor vælge PHH Fitness?

Hos PHH Fitness anser vi ikke klienter som kunder men i stedet som samarbejdspartnere. Det betyder, at jeg også forventer af dig, at du vil træne hårdt, hvis du vil opnå gode resultater. Jeg hjælper dig til hurtigt at nå dine mål – men uden at være dedikeret til din træning og kost, vil du formentligt ikke nå de ønskede resultater. Jeg har mange års erfaring som personlig træner og jeg ved derfor, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Vi tilbyder 24/7 kontakt, hvilket betyder, at du altid kan kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Det kan også være, hvis du er ved at miste motivationen for at træne.

Mange tænker måske: ”Hvad er personlig træning?”. Hos PHH Fitness er det et løbende samarbejde mellem dig, der ønsker at opnå resultater gennem træning og mig, der selv har opnået resultater gennem hård og konsistent træning kombineret med en sund kost. For mig handler det om at gøre klienter glade som resultat af, at de har fået den krop, som de ønsker sig. Derfor følger jeg altid op og tager løbende dialog med mine klienter for at sikre, at de er topmotiverede til at fortsætte træningen. Jeg har selv måtte arbejde hårdt for at nå dertil, hvor jeg er i dag. Efter at have uddannet mig inden for kroppen, ved jeg, hvordan man kan presse sin krop til at yde meget mere, end man tror, at den kan.

KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv