Sportsmassage i Odense

Dyrker du meget sport? Måske dyrker du sport på eliteplan og oplever ofte, at du har ondt i led og eller muskler? Jeg har mange klienter, der har skinnebensbetændelse som resultat af overbelastninger. Til dette tilbyder jeg sportsmassage i Odense, der hjælper dig med at kunne genoptage træningen uden skader.

Sportsmassage i Odense mod smerter

Med en sportsmassage hos PHH Fitness bliver du klar til at kunne genoptage dine sportslige aktiviteter. Jeg har specialiseret mig inden for sportsmassage i Odense og jeg kan derfor hjælpe dig med massage i Odense, hvis du døjer med smerter. Gennem denne sportsmassage opnår du en bedre cirkulation i din muskulatur. Dette kan f.eks. opstå efter løbeture eller ved spændinger i skuldre eller nakke efter træning. Elitesportsudøvere er typisk dem, der kontakter os, da de netop ofte oplever skader i forbindelse med overtræninger og overbelastninger.

Symptomer på skader der kan afhjælpes med sportsmassage

Det kan være svært at sige, hvorvidt din skade kan afhjælpes med sportsmassage. Ved at kigge tilbage på alle de klienter som jeg har hjulpet, har jeg dog en god idé om, hvilke symptomer der typisk kan være tegn på, at der er behov for sportsmassage. Hovedpine kan opstå som resultat af mange ting – men hvis din hovedpine opstår på grund af muskelskader, kan jeg hjælpe dig med at få spændingen til at forsvinde. Mange mennesker oplever nakkesmerter, når de sidder stille ved skrivebordet. Ved hjælp af sportsmassage kan du komme til bunds med dette, så din krop løsnes op og du igen kan bruge den fuldt ud. Stillesiddende arbejde kan også medføre en række symptomer, som sportsmassage kan afhjælpe.

Atleter, sportstræning og optagelsesprøver

Udover at hjælpe med at opnå resultater i form af opbygning af muskler eller vægttab hjælper jeg også atleter og elitesportsudøvere med at kunne præstere bedre i deres respektive sportsdisciplin. Dette sker gennem et skræddersyet træningsprogram, der hjælper til forbedret præstation. Dette medvirker bl.a. til minimering af risiko for skader. Jeg har desuden hjulpet unge mennesker med at bestå optagelsesprøven til politiskolen. Her har jeg sammensat forberedende træningsprogrammer og kostplaner der sikrer, at disse personer består den fysiske optagelsesprøve i Politiet.

FAQs

Rygsmerter

Har du før oplevet, at din ryg har ’sat sig i klemme’? Dette opstår typisk ved overbelastninger under f.eks. dødløft. Den typiske årsag er, at du har taget for mange kilo på, så du ikke har formået at holde din lænd spændt og derved korrekt form. Smerten i ryggen kan i værste tilfælde medføre diskusprolaps der fører til nærmest ingen bevægelighed. Ved mindre skader kan jeg dog hjælpe dig med at genvinde bevægeligheden, så du igen kan træne din ryg – men med mindre belastning og bedre form.

Skinnebensbetændelse

Skinnebensbetændelse opstår i forbindelse med overbelastning af dit skinneben. Det er typisk, hvis du har løbetrænet meget og derved har fået flere stød op gennem benet. For at afhjælpe dette bør du få sportsmassage i Odense, så du igen kan komme i gang med at løbe. Et godt råd er dog, at du anskaffer dig sko, som giver bedre støtte, så du ikke får disse stød gennem benet. Skinnebensbetændelse kan nemlig blive en kronisk betændt tilstand, hvis man ikke er varsom. Ved kroniske tilstande bør man få chokbehandlinger og jævnlige sportsmassage kombineret med kompressionsstrømper, der hjælper blodtilførslen.

Skuldersmerter

Hvis du dyrker sport flere gange i ugen – f.eks. i form af hård fysisk aerob og anaerob træning kan der opstå smerter eller nedsat bevægelighed i skulderen. Dette medfører naturligvis, at det er svært at konkurrere på eliteplan eller blot at kunne udføre den sportsaktivitet, som man elsker. Gennem sportsmassage kan du genvinde bevægeligheden i skulderen. Kombineret med skræddersyede øvelser til dig vil du opleve, at du både styrker og forbedrer din motorik og bevægelighed i kroppen, der bidrager til en sundere krop. Derfor kan du med ro i sindet vælge PHH Fitness til sportsmassage mod skuldersmerter.

Nakkesmerter

F.eks. kan nakkesmerter være en direkte konsekvens af skrivebordsarbejde, da du sidder foroverbøjet og ikke strækker ud i kroppen.

Tennisalbue eller golfalbue

En tennisalbue skyldes som regel en overbelastning. Gennem sportsmassage kan jeg lindre smerten, så du på sigt ikke oplever smerter i din tennisalbue. En golfalbue sidder på den anden side af albuen, men opstår også i forbindelse med overtræning.

Ondt i lænden

Smerter i lænden kan opstå, hvis du ikke har trænet din lænd særligt meget. Omvendt kan det opstå, hvis du har trænet din lænd for meget. Det er nødvendigt at træne sin lænd for at kunne opretholde en korrekt og sund positur og det kan derfor være en god idé at træne lænden jævnligt. Ved smerter i lænden tilbyder jeg sportsmassage der gør, at du på sigt mister dine smerter og kan genoptage træningen.

Akillessenebetændelse

Betændelse i din akillessene kan skyldes overbelastning og overtræning. Som regel er det, hvis du har trænet for meget i en længere periode og at du derfor oplever smerter på bagsiden af benene. Med en sportsmassage hos PHH Fitness sammensætter vi et massageforløb i Odense, så du på sigt vil kunne genoptage sin yndlingssport.

Effektiv sportsmassage og dybdegående massage hos PHH Fitness i Odense

Hos PHH Fitness skal du ikke betale en dyr timeløn for din massage. Til gengæld får du en professionel lokal fysiurgisk massør der formår at løsne op i din krop, så du kan genoptage de aktiviteter, som du elsker. Vi laver en række forskellige former for massage herunder triggerpunktsmassage i Odense, dybdegående massage i Odense og fysiologisk massage i Odense. Du skal vælge mig, fordi jeg har mange års erfaring med massage af sportsatleter og folk, som dyrker rigtigt meget sport. Hvis du har en travl hverdag fyldt med sportslige aktiviteter, kan det derfor være afstressende og samtidigt helbredende for din krop at få fysiurgisk massage eller andre former for massagebehandlinger i Odense.

Ønsker du en billig massagebehandling i Odense kan du vælge vores vibrationsmassage, der er den billigste behandling. I denne massage indgår en massagepistol, der løsner op i de stramme muskler og derved fjerner myoserne. Denne behandling er derfor primært egnet til mindre problemer i kroppen som f.eks. let ømhed.

Hvorfor vælge PHH Fitness?

Hos PHH Fitness anser vi ikke klienter som kunder men i stedet som samarbejdspartnere. Det betyder, at jeg også forventer af dig, at du vil træne hårdt, hvis du vil opnå gode resultater. Jeg hjælper dig til hurtigt at nå dine mål – men uden at være dedikeret til din træning og kost, vil du formentligt ikke nå de ønskede resultater. Jeg har mange års erfaring som personlig træner og jeg ved derfor, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Vi tilbyder 24/7 kontakt, hvilket betyder, at du altid kan kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Det kan også være, hvis du er ved at miste motivationen for at træne.

Mange tænker måske: ”Hvad er personlig træning?”. Hos PHH Fitness er det et løbende samarbejde mellem dig, der ønsker at opnå resultater gennem træning og mig, der selv har opnået resultater gennem hård og konsistent træning kombineret med en sund kost. For mig handler det om at gøre klienter glade som resultat af, at de har fået den krop, som de ønsker sig. Derfor følger jeg altid op og tager løbende dialog med mine klienter for at sikre, at de er topmotiverede til at fortsætte træningen. Jeg har selv måtte arbejde hårdt for at nå dertil, hvor jeg er i dag. Efter at have uddannet mig inden for kroppen, ved jeg, hvordan man kan presse sin krop til at yde meget mere, end man tror, at den kan.

KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv