Vægttab i Odense

Kunne du tænke dig at smide et par kilo, så du kan få den krop, som du drømmer om? Hos PHH Fitness hjælper vi mænd og kvinder med at tabe sig, således at de opnår den fedtprocent der gør, at de igen føler sig friske og i form.

Vægttab gennem personlig træning i Odense

Mange mennesker har forsøgt at tabe sig ved at benytte slankepiller og andre magiske kurer. Dog viser det sig altid, at disse magiske metoder aldrig virker. Tværtimod. Min erfaring er, at den gammeldags metode gennem hård personlig træning kombineret med sund kost er den optimale opskrift på et sundt og vedvarende vægttab. For at kunne tabe sig kræver det nemlig, at du ændrer din mentalitet, således at du dyrker mere sport og træner dine muskler samtidig med at du spiser en sund og varieret kost.

Hvor meget kalorieunderskud for at tabe sig?

Det er vigtigt, at du har styr på dit ligevægtsindtag. Som hovedregel anbefaler jeg, at du ligger 500 kalorier under dit ligevægtsindtag. På den måde undgår du at tabe dig for meget, så du ikke mister muskler under vægttabsperioden. Du skal samtidig have styr på din makrotal. Dine makrotal viser sammensætningen af protein, fedt og kulhydrater. Fedt skal ikke forstås som i fedt fra chokolade, chips og andre usunde energikilder men derimod fra mættet fedt, som du kan få gennem nødder, avocado og fisk. Det behøver ikke at være kedeligt og umuligt at indtage en kost på 500 kalorier under sit ligevægtsindtag – du skal bare finde noget mad, som du kan lide. Hvis du synes, at det er umuligt for dig at sammensætte dine makroer, må du gerne gå på kompromis. Det vigtigste er, at dit totale daglige kalorieindtag altså er 500 under dit normale.

Klinisk diætist Odense Odense

I modsætning til en klinisk diætist har jeg selv oplevet, hvordan jeg måtte spise og træne for at opnå mit ønskede vægttab. Jeg ved derfor, hvad du må gennemgå for at opnå de resultater, som du drømmer om. Og jeg kan fortælle dig, at de ikke er umulige. Det kræver blot, at du tager skridtet og kontakter mig, så vi kan komme i gang med dit forløb. Her tager vi en snak omkring dine mål og ønsker til kost og om dine erfaringer med træning. Så snart vi har fastlagt dette, mødes vi i et fitnesscenter i Odense og påbegynder derefter træningen. Jeg elsker at hjælpe klienter med at opnå deres drømme om et vægttab i Odense – så så snart du har taget beslutningen om at komme i gang, vil jeg glæde mig til at komme i gang!

Diætist i Odense – få en skræddersyet kostplan

Vi har lavet mange kostplaner til mænd og kvinder – unge som ældre – der ønsker en kostplan der sikrer, at du netop indtager den rette sammensætning, er makroer for at opnå et vedvarende vægttab. Som beskrevet i vores andre indlæg om personlig træning, har jeg hjulpet ansøgere til politiet med at komme i den rigtige form for at kunne bestå optagelsesprøver. Som diætist tilbyder jeg skræddersyede kostplaner i Odense, der giver dig de optimale rammer for et vægttab. Men netop for at kunne fastholde den lave vægt kræver det, at du ændrer din livsstil og din indstilling.

Du må ikke anskue dette forløb som en midlertidig periode i dit liv men i stedet som en livsstilsændring. Hvis du efter et seks måneders forløb med vægttab blot går tilbage til din tidligere livsstil, vil du opleve, at du igen tager på i vægt. Derfor er det også så vigtigt, at du finder en kostplan, som du kan indfinde dig med og som du faktisk synes, smager godt. Det skal være mad, som du kan spise på arbejdet, som du kan glæde dig til at spise til aftensmad, når du kommer hjem og en sund og forfriskende morgenmad, som du kan spise meget af. Personligt bryder jeg mig ikke særligt meget om havregrød, selvom det er oplagt at spise om morgenen, da du får en masse sunde kalorier og gode proteinkilder.

Hvorfor vælge PHH Fitness?

Hos PHH Fitness anser vi ikke klienter som kunder men i stedet som samarbejdspartnere. Det betyder, at jeg også forventer af dig, at du vil træne hårdt, hvis du vil opnå gode resultater. Jeg hjælper dig til hurtigt at nå dine mål – men uden at være dedikeret til din træning og kost, vil du formentligt ikke nå de ønskede resultater. Jeg har mange års erfaring som personlig træner og jeg ved derfor, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Vi tilbyder 24/7 kontakt, hvilket betyder, at du altid kan kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Det kan også være, hvis du er ved at miste motivationen for at træne.

Mange tænker måske: ”Hvad er personlig træning?”. Hos PHH Fitness er det et løbende samarbejde mellem dig, der ønsker at opnå resultater gennem træning og mig, der selv har opnået resultater gennem hård og konsistent træning kombineret med en sund kost. For mig handler det om at gøre klienter glade som resultat af, at de har fået den krop, som de ønsker sig. Derfor følger jeg altid op og tager løbende dialog med mine klienter for at sikre, at de er topmotiverede til at fortsætte træningen. Jeg har selv måtte arbejde hårdt for at nå dertil, hvor jeg er i dag. Efter at have uddannet mig inden for kroppen, ved jeg, hvordan man kan presse sin krop til at yde meget mere, end man tror, at den kan.

KOM I FORM

EKSEMPLER PÅ PAKKER

img
Start pakken

1200 kr

Pakke 1

2000 kr

img
Pakke 2

3500 kr

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

KOM I FORM

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  0%  50%

  Andre eventuelle ønsker

  100%

  KOM I FORM

  KONTAKT INFORMATION

  PHH Fitness
  Nansensgade 20
  5000 Odense C
  phhfitness@gmail.com
  20920251
  CVR.: 41397705

  Åbningstider
  Mandag 8-21
  Tirsdag-Torsdag 8-21
  Fredag 8-21
  Lørdag-søndag 8-16
  Kontakt os for aftale uden for åbningstiden

  Følg os

  Betingelser

  Gå til betingelser

  2021 Copyright © PHH Fitness. Udviklet af Clay Digital

  0
  Kurv